La Biblioteca de Reserva i la de Lletres participen en l’exposició “Viatge a l’Orient bíblic” organitzada per l’IEMed i l’Abadia de Montserrat

La Biblioteca de Reserva i la Biblioteca de Lletres participen en l’exposició “Viatge a l’Orient bíblic”. Aquesta exposició té com a fil conductor els viatges que el biblista i orientalista Bonaventura Ubach (1879-1960) va fer a Jerusalem, Alep, Babilònia, Alexandria, El Caire o el Sinaí durant el primer quart del segle XX i ens permet acostar-nos al redescobriment d’Orient que va fer Catalunya de la mà d’aquest bibllista.

Les peces exposades de les biblioteques de la Universitat de Barcelona són:

- Jacint Verdaguer. Dietari d’un pelegrí a Terra Santa. (1906)

- Josep Carner. Del pròxim Orient. (1973)

- George Ebers. La hija del rey (1881)

- Domènec Badi i Leblich. Viatges de Ali Bey el Abbassi (1888)

- Llibre de la coronació. Ms. 1179. (Segles XVI-XVII)

Organitzada per l’IEMed, amb la col·laboració de l’Abadia de Montserrat, la Fundació Abadia de Montserrat 2025 i el Museu d’Història de Barcelona, la mostra es podrà veure del 14 d’abril al 26 de juny a la Capella de Santa Àgata del Palau Reial de Barcelona.

1 Resposta a “La Biblioteca de Reserva i la de Lletres participen en l’exposició “Viatge a l’Orient bíblic” organitzada per l’IEMed i l’Abadia de Montserrat”  1. 1 Viatge a l’Orient Bíblic « Bloc de Filosofia, Geografia i Història Retroenllaç en 27 maig 2011 a les 08:06

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


Bloc de Reserva

Calendari

abril 2011
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« mar   mai »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Entra la teva adreça de correu electrònic per subscriure’t al blog i rebre notificacions dels posts per correu electrònic.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41189260-1', 'ub.edu'); ga('send', 'pageview');

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 225 other followers

%d bloggers like this: