Exposició virtual Ramon Llull i l’encontre entre cultures

A la pàgina web de la Biblioteca de Reserva es pot visitar l’exposició virtual Raimundus, christianus arabicus. Ramon Llull i l’encontre de cultures, on trobem detallades explicacions de les obres del fons de Reserva corresponents a l’exposició que entre els dies 22 d´abril i 25 de maig de 2010 es va poder visitar a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona.

L’exposició va ser organitzada per l’Institut Europeu de la Mediterrània juntament amb el Centre de Documentació Ramon Llull de la UB i  es va completar amb una part bibliogràfica, d’edicions antigues a les vitrines de la Biblioteca de lletres i d’edicions modernes a l’entrada de la Biblioteca.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions virtuals i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s