Campanya de difusió “Tresors a Reserva” de la Biblioteca de Reserva

Amb la voluntat de difondre els tresors bibliogràfics de la Biblioteca de Reserva s’ha dut a terme una selecció d’imatges, extretes del ric fons de la seva col·lecció, per confeccionar-ne tres punts de llibre i dues postals.

L’objectiu d’aquesta actuació és que la Biblioteca de Reserva disposi de material promocional de qualitat per lliurar als seus visitants i col·laboradors, tant individuals com institucionals, amb la voluntat d’anar augmentant progressivament aquesta mostra de punts i postals en els propers anys, i així donar més visibilitat al magnífic Fons Antic de la UB.

Alguns del llibres d’on s’han extret les imatges es poden consultar a text complet a la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes.

Postals

Fuchs, Leonhart, 1501-1566. De historia stirpivm commentarii insignes, maximis impensis et vigiliis elaborati : adiectis earvndem vivis plvsqvam quingentis imaginibus, nunquam antea ad naturae imitationem artificiosius effictis & expressis, Leonharto FvchsioBasiliae : in officina Isingriniana, 1542


Guillain, Simon, m. 1618.[Diverse figure al nvmero di ottanta, disegnata di penna, nell’hore di ricreatione, da Annibale Carraci, intagliate in rame e cavate dagli originali da Simone Gvilino …]. [Roma : nella stamperia di Lodovico Grigniani, 1646]

Punts


Blaeu, Joan, 1596-1673. Nuevo atlas, o teatro del mundo, en en [sic] qual, con gran cuydado, se proponen los mapas y descripciones de todo el Universo. En Amsterdam : a costa y en casa de Juan Blaeu, 1659-1672


Liber horarum
. [Manuscrit] Entre 1501 i 152


Astesanus de Ast, m.ca. 1330. Summa de casibus moralibus. [Manuscrit]  S. XV   [Ms. 781 Manuscrit registrat a l’Inventario general de manuscritos de la Biblioteca Universitaria de Barcelona/[por] Miquel Rosell]

Aquesta entrada s'ha publicat en Impresos i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.