El projecte Quijote interactivo de la Biblioteca Nacional de España

La Biblioteca Nacional de España ha dut a terme el projecte Quijote interactivo, una versió del Quijote multimedia que pretén apropar al públic aquesta obra a través de dos exemplars de la primera edició impresos a Madrid el 1605 i el 1615 que es conserven als fons d’aquesta biblioteca.

El Quijote interactivo està acompanyat de nombrosa informació multimedia de gran utilitat per contextualitzar l’obra com mapes de viatges realitzats pels seus protagonistes, gravats, peces musicals, històric d’edicions, etc. Tota aquesta documentació ha estat extreta d’unes altres 43 edicions del Quijote, així com de 21 obres més de l’època, totes elles dels fons de la Biblioteca Nacional d’Espanya.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.