El museu Gutemberg de Magúncia

El Museu Gutemberg de Magúncia va ser fundat l’any 1900, després de la celebració del cinquè centenari del seu naixement.  A part de mostrar al públic l’invent de la impremta de tipus mòbils, també vol ser una mostra dels diversos tipus d’escriptura i impremta en diferents cultures. En els primers anys de la seva existència, el museu formava part de la biblioteca pública, on també es mostraven alguns dels llibres de l’inventor. Fruit de les diverses ampliacions, un important nombre d’impressors i de fabricants d’impremtes van fer donacions de material al fons del museu, fet que va contribuïr a poder crear un ric projecte museístic.

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s