Les bases de dades de la Biblioteca de Reserva amb nova presentació

Les bases de dades de Marques d’impressors i Antics Posseïdors de la Biblioteca de Reserva ofereixen una nova presentació, en concret, les diferents marques de cada impressor o posseïdor queden separades amb una línia divisòria, que permet una clarificació en els nombrosos casos en què una entrada té diverses marques.

Aquesta nova presentació s’ha dut a terme arran de la propera participació en una ponència sobre aquestes bases de dades en el I SIMPOSIO INTERNACIONAL “HUMANIDADES EN LA RED: MUNDO MEDIEVAL que tindrà lloc els propers 23, 24 i 25 de febrer de 2011.

Aquesta entrada ha esta publicada en Antics posseïdors, Bases de dades i repositoris, Conferències, cursos i jornades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.