L’anuari de l’associació internacional Gutenberg: el Gutenberg Jahrbuch

Al mateix temps que el Museu Gutemberg va obrir les portes, va començar la seva activitat l’Associació internacional Gutenberg, que promou la recerca sobre la historia del llibre i de la impressió, i va dur a terme, a partir de 1926 la publicació d’un anuari, el Gutemberg Jahrbuch, on a cada edició es poden llegir 30 articles d’autors internacionals sobre Gutemberg, els incunables, la història de la tipografia, la història del paper, la historia del disseny dels caràcters i altres temàtiques afins al llibre antic.

La  Biblioteca de Reserva disposa d’aquest anuari des de l’any 2008 i recentment ha adquirit el corresponent a l’any 2010 que el podeu trobar amb la signatura P-3/8/3, també podeu consultar els sumaris d’aquest anuari a Dialnet.

Aquesta entrada s'ha publicat en Publicacions i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s