L’anuari de l’associació internacional Gutenberg: el Gutenberg Jahrbuch

Al mateix temps que el Museu Gutemberg va obrir les portes, va començar la seva activitat l’Associació internacional Gutenberg, que promou la recerca sobre la historia del llibre i de la impressió, i va dur a terme, a partir de 1926 la publicació d’un anuari, el Gutemberg Jahrbuch, on a cada edició es poden llegir 30 articles d’autors internacionals sobre Gutemberg, els incunables, la història de la tipografia, la història del paper, la historia del disseny dels caràcters i altres temàtiques afins al llibre antic.

La Biblioteca de Reserva disposa d’aquest anuari des de l’any 2008 i recentment ha adquirit el corresponent a l’any 2010 que el podeu trobar amb la signatura P-3/8/3, també podeu consultar els sumaris d’aquest anuari a Dialnet.

Aquesta entrada s'ha publicat en Novetats de fons modern i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.