Primer Simposi Internacional “Humanitats a la xarxa: Món Medieval”

Entre els propers 23 i 25 de febrer de 2011 tindrà lloc a Barcelona el primer Simposi Internacional “Humanitats a la xarxa: Món Medieval” organitzat pel grup d’investigació Biteca de la Universitat de Barcelona. Aquest simposi té com a objectiu donar a conèixer les iniciatives que tracten de vehicular la investigació de diferents temàtiques de l’edat mitjana a través de noves eines informàtiques, amb la publicació dels resultats a Internet o per mitjà de formats electrònics.

A les ponències del simposi es donarà a conèixer l’estat actual de les investigacions nacionals i internacionals més avançades en aquest camp, al mateix temps que es duran a terme panells on els investigadors presentaran treballs en curs o anàlisis de problemes puntuals i també es realitzaran activitats on es donarà la paraula als representants de grans centres d’investigació i conservació patrimonial.

La Biblioteca de Reserva participa en aquest seminari amb la presentació de l’activitat que porta per títol “Antics posseïdors i Marques d’impressor online” per part de la seva responsable Neus Verger.

Aquesta entrada s'ha publicat en Antics posseïdors, Conferències, cursos i jornades, Marques d'impressors i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Primer Simposi Internacional “Humanitats a la xarxa: Món Medieval”

  1. Oriol López ha dit:

    Molt interessant aquesta iniciativa.

  2. Retroenllaç: Primer Simposi Internacional “Humanitats a la xarxa: Món Medieval” (via Bloc de Reserva) | Bloc de Lletres

Els comentaris estan tancats.