Sota el títol “No solo texto: impresos ilustrados” les Corts d’Aragó exhibeixen una sel·lecció de les il·lustracions del seu fons de llibre antic

Fins el proper 16 d’octubre es pot visitar al palau de l’Aljaferia de Saragossa l’exposició “No solo texto: impresos ilustrados” que sota l’eix temàtic dels recursos gràfics en el llibre antic mostra detalls ornamentals com les vinyetes, les orles, els frontispicis, les marques tipogràfiques i altres tipus de gravats. La mostra està dividida en tres seccions: les il·lustracions referents a l’Aljaferia, les il·lustracions amb relació a les Corts d’Aragó i els documents relacionats amb la història d’Aragó.

Aquesta exposició és fruit d’un conveni entre les Corts d’Aragó i l’obra social i cultural Ibercaja i tots els llibres exposats pertanyen al fons documental antic de les Corts d’Aragó.

Al canal digital Aragondigital es pot visualitzar una notícia sobre l’exposició on es poden escoltar les intervencions de Guillermo Redondo, assessor del fons documental de les Corts d’Aragó i Teresa Fernández, presidenta de l’obra social i cultural d’Ibercaja.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.