Curs d’Anàlisi i Catalogació del Llibre Antic a la Facultat de Biblioteconomia de la UB

La Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona ofereix el curs d’extensió universitària “Anàlisi i Catalogació del Llibre Antic“. Es tracta d’un curs presencial de 6 crèdits que combina sessions teòriques i pràctiques que es duran a terme els divendres a la tarda entre el 2 de març i el 8 de juny de 2012.

L’objectiu del curs és iniciar a l’alumnat en l’anàlisi i la descripció dels materials bibliogràfics de les col·leccions patrimonials. Consta de dues assignatures de 3 crèdits cadascuna: “Anàlisi material i formal del llibre antic” i “Descripció i accés al llibre imprès”, que alhora formen part del curs de Postgrau “Tractament i Gestió del Patrimoni Bibliogràfic“.

El període de preinscripció és entre el 15 de juny i el 30 de setembre i no és necessari tenir titulació universitària.

Aquesta entrada s'ha publicat en Conferències, cursos i jornades i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.