Recopilació de recursos sobre el llibre antic a Delicious

La Biblioteca de Reserva de la Universitat de Barcelona posa al vostre abast una selecció de recursos sobre el llibre antic utilitzant el servei de marcadors Delicious. És una eina senzilla que permet agrupar adreces d’interès del web, assignar etiquetes a cada recurs perquè sigui més fàcil recuperar-los i veure quants usuaris els han incorporat a la seva pàgina de marcadors.

Accedint al Delicious de CRAIUBLlibreantic des de la icona que apareix al bloc o des de la secció Guies temàtiques/Llibre antic del web de la Biblioteca de Reserva podeu trobar les pàgines web, bases de dades, catàlegs, etc. que ens semblen més interessants.


Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades i repositoris i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.