Mostra virtual de fulls de guarda al DHUB

La biblioteca del DHUB, Disseny Hub Barcelona, ha realitzat un vídeo on es mostren diferents tipologies de fulls de guarda decorats d’entre els llibres custodiats al seu fons.

El fons del DHUB consta de llibres de temàtica de disseny de producte, de vestits, de la informació i de l’espai, però tal i com ens mostra el video, també disposa d’una important col·lecció patrimonial de 1.600 llibres anteriors a 1950 provinents de les antigues biblioteques del Museus Tèxtil i d’Indumentària i el Museu d’Arts Decoratives de Barcelona, així com les del Gabinet de les Arts Gràfiques de Barcelona i del BCD (Barcelona Centre de Disseny).

Nombrosos fulls de guarda que es mostren en aquest video formen part de la col·lecció de Carmen Gil Llopart, comtessa de Vilardaga, que va donar el seu fons bibliogràfic al Museu Tèxtil i d’Indumentària.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions virtuals i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.