El Museu de la impremta de Lió

El Museu de la impremta de Lió va ser creat el 1964 per l’impressor Maurice Audin (1895-1975) en col·laboració amb el destacat investigador de la història del llibre i, aleshores cap de reserva de la Biblioteca municipal de Lió, Henry-Jean Martin (1924-2007).

El Museu conserva eines, objectes i material tècnic que formen part de la història de la impremta i les arts gràfiques, així com una gran col·lecció de llibres, documents antics i estampes des del segle XV al XX. La ciutat de Lió va ser un dels centres més actius d’activitat impressora a nivell europeu durant els primers segles de la impremta i el seu museu n’és un testimoni.

Un aspecte destacable són les exposicions, visites i tallers diversos que ofereix a un públic molt ampli, des de grups escolars i famílies a adults.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.