Col·lecció de pragmàtiques i altres documents (s. XVI-XIX) a la UAB

La Biblioteca de Ciències Socials de la Universitat Autònoma de Barcelona posa a l’abast de tothom la digitalització de la Col·lecció de pragmàtiques i altres documents (s. XVI-XIX) pertanyents a la Biblioteca Econòmica Carandell.

Des del Catàleg de les Biblioteques de la UAB o el Dipòsit Digital de la Universitat es pot accedir a un total de 1129 documents a text complet, entre els quals hi trobem pragmàtiques, Cédulas Reales i altres impresos de caire informatiu i divers.

La Biblioteca de Ciències Socials també ofereix una exposició virtual on es presenta la col·lecció, es mostren les pragmàtiques més representatives pel seu valor estètic i es cita una selecció de recursos web d’àmbit català i espanyol sobre aquest tipus de documents.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions virtuals i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.