Congrés “Construcció i projecció de la memòria personal a l’època moderna” a l’Institut d’Estudis Catalans

Del 10 al 12 de novembre tindrà lloc a l’Institut d’Estudis Catalans el V Congrés Internacional “Construcció i projecció de la memòria personal a l’època moderna” organitzat per l’Institut d’Estudis Catalans, l’EHEHI-Casa de Velázquez, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Girona, la Université de Perpignan – Via Domitia i la Université de Toulouse-Le Mirail.

Aquest congrés planteja establir paral·lelismes o confrontacions temàtiques entre els espais europeus on la memòria personal escrita ha estat i és fonamental, i pretén establir una visió de conjunt sobre la qualitat i la quantitat dels temes més representatius en la construcció i la projecció de la memòria personal a l’Europa de l’època moderna.

Aquesta entrada s'ha publicat en Congressos, Conferències i Jornades i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s