Exposició dels Atles de Blaeu de la Biblioteca de Reserva

La Biblioteca de Reserva exhibeix a les vitrines de la Biblioteca de Lletres, entre els dies 7 i 18 de novembre, una petita mostra de la col·lecció d’atles de la família Blaeu publicats a Amsterdam durant el segle XVII. Es tracta d’una primera iniciativa fruit de la voluntat de la Biblioteca de donar a conèixer els importants fons cartogràfics antics que custodia.

La recatalogació d’aquestes obres ha permés detallar-ne la descripció bibliogràfica, determinar-ne els antics posseïdors i comprovar la seva rellevància en el conjunt patrimonial català i estatal.

La mostra també es pot visitar virtualment a l’expositor de la pàgina web de la Biblioteca de Reserva. La mostra virtual ofereix informació sobre la composició, la procedència i l’estat de la col·lecció, a la vegada que proporciona imatges d’alguns dels atles, la majoria dels quals van ser bellament acolorits a mà.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Exposicions virtuals i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.