XIIIè Congrés d’Història de Barcelona a l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona

Els propers 30 de novembre i 1 de desembre de 2011 tindrà lloc el XIIè Congrés d’Història de Barcelona, que portarà per títol “Historiografia barcelonina. Del mite a la comprensió”, i que es realitzarà a la Sala d’Actes Agustí Duran i Sanpere de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona.

L’objectiu genèric del Congrés és recuperar la ciutat de Barcelona com a objecte històric diferenciat i teixir vincles positius entre els diversos estudiosos que n’han fet un centre d’atenció principal. Les finalitats específiques de la present convocatòria són revisar la seqüència dels discursos històrics generals sobre la ciutat i la seva influència social i política al llarg dels segles, mitjançant un seguit de ponències o conferències i examinar algunes tendències de la investigació contemporània.

Aquesta entrada s'ha publicat en Congressos, Conferències i Jornades i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s