El projecte de la Biblioteca Digital Mundial

La Biblioteca Digital Mundial és un projecte que pretén agrupar en un únic lloc web els importants materials fonamentals de diverses cultures del món. En la seva interfície de consulta es poden trobar les digitalitzacions de nombrosos tresors culturals en diversos tipus de material com manuscrits, mapes, llibres rars, partitures, gravats, enregistraments musicals, pel·lícules o dibuixos arquitectònics.

La interfície de cerca es presenta en format multilingüe i inclou agrupacions geogràfiques interactives, un cronograma i cerques avançades per tema, tipus d’article i institució, així mateix presenta la possibilitat d’obtenir informació addicional dels documents a través d’entrevistes als conservadors dels articles presentats.

Aquest projecte ha estat desenvolupat per un equip de la Library of Congress, amb la col·laboració de institucions associades, el recolzament de la UNESCO i el suport financer de diverses empreses i fundacions privades.

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades i repositoris i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.