Exposició dels tresors de la Biblioteca Bodleian d’Oxford

Fins el proper 23 de desembre es pot visitar a la Biblioteca Bodleian d’Oxford l’exposició Tresaures of the Bodleian on es poden contemplar els principals tresors bibliogràfics que custodia aquesta biblioteca. Així mateix la pàgina web de l’exposició ofereix nombrosos recursos interactius com podcasts amb lectures dels manuscrits amb el seu idioma original i traduïts a l’anglès, jocs didàctics relacionats amb el món del llibre antic o vídeos on bibliotecaris i professors expliquen les característiques de cada una de les les principals obres exposades. 

Els visitants poden votar quina de les obres exhibides prefereixen que formi part de la mostra permanent que s’ubicarà l’edifici de la nova biblioteca, que es preveu inaugurar el 2015.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.