Exposició a la Biblioteca Nacional de España per celebrar el seu 300 aniversari

A partir del proper 13 de desembre i fins el 15 d’abril es pot visitar l’exposició “Biblioteca Nacional de España: 300 años haciendo historia”. Amb aquesta mostra s’inauguren els actes de celebració del tercer centenari d’aquesta institució, que finalitzarà a finals del 2012 amb una reunió internacional d’hispanistes.
L’exposició, comissariada per José Manuel Lucía Megías, no només mostrarà la història de la institució sinó el seu significat al llarg del temps, el valor patrimonial de les coleccions i l’evolució dels treballs i processos que es realitzen en relació directa amb el paper que les biblioteques nacionals han de cobrir com a dipositàries del saber d’una nació.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.