Exposició a la Fundación Museo de las Ferias en motiu del V centenari de la impremta a Medina del Campo.

Fins el 8 de gener es pot visitar a la Fundación Museo de las Ferias de Medina del Campo l’exposició “Libros y Ferias, el primer comercio del libro impreso“. Aquesta exposició gira entorn de l’efemèride del cinquè centenari del primer llibre sortit de la impremta a Medina del Campo, en concret, el 10 de abril de 1511 Nicolás de Piemonte publicava la obra de Diego Rodríguez de Almela Valerio de las Historias Escolásticas que es pot consultar a la Biblioteca de Reserva.

En aquesta exposició es pot veure una important col·lecció de llibres originals dels principals centres impressors europeus dels segles XV i XVI. L’exposició està dividida en 5 seccions: Els principis del comerç del llibre imprés a Castella, l’impuls dels llibreters de Lyon, l’Europa dels llibres, el comerç del llibre a Castella i els llibres “de motlle” de Medina del Campo.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s