Conferència sobre edicions tabel·làries a la Bayerische Staatsbibliothek de Múnic

Els propers 16 i 17 de febrer tindrà lloc a la Bayerische Staatsbibliothek de Múnic la conferència “An experimental phase in the history of early printing: Fifteenth-century blockbooks“ organitzada per aquesta mateixa biblioteca i per la Bodleian Library d’Oxford.

Aquesta conferència brindarà l’oportunitat de discutir diversos aspectes derivats de les edicions tabel·làries. El primer dia es centrarà en les qüestions que fan referència a la seva materialitat, mentre que el segon dia es tractaran les qüestions de contingut, funció i recepció d’aquestes edicions.

Paral·lelament tindrà lloc l’exposició “From the ABC to the Apocalypse. Life, Faith and Death in Late Mediaeval Blockbooks“ que es podrà visitar fins el 6 de maig del 2012 a la Bayerische Staatsbibliothek.

Aquesta entrada s'ha publicat en Conferències, cursos i jornades i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.