Nova col·lecció digital del CRAI de la UB, Juntas Literarias, de la Biblioteca de Reserva

El CRAI de la UB posa a disposició dels usuaris una nova col·lecció digital amb mateiral custodiat per la Biblioteca de Reserva. Es tracta de la col·lecció Juntas Literarias del Reial Col·legi de Cirurgia de Barcelona.

Les Juntas Literarias eren dissertacions mèdiques llegides per professors del Reial Col·legi de Cirurgia de Barcelona, amb l’assistència d’estudiants i docents, que amb posterioritat s’enriquien amb la crítica o els comentaris d’altres professionals.

La col·lecció ha estat incorporada a la Memòria Digital de Catalunya per augmentar la seva visibilitat i consulta, posant així a l’abast dels investigadors i de tothom que hi estigui interessat un material poc conegut fins ara.

Amb Juntas Literarias del Reial Col·legi de Cirurgia de Barcelona ja són deu les col·leccions del CRAI de la UB a la Memòria Digital de Catalunya.

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades i repositoris, Manuscrits i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.