Publicació del llibre “La lluita contra la moneda falsa” amb material de la Biblioteca de Reserva

Recentment s’ha publicat el llibre “La lluita contra la moneda falsa a la Barcelona de Felip II (1598-1621)”. Tal i com ens indica la presentació del llibre “L’objectiu d’aquest estudi, escrit per Albert Estrada-Rius -conservador del Gabinet Numismàtic de Catalunya del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC)- i editat per l’Ajuntament de Barcelona, és plantejar una aproximació tant a les característiques del fenomen falsari com, sobre tot, de la reacció empresa per les autoritats liderades pels consellers de Barcelona.

Aquesta obra està il·lustrada amb nombrós material gràfic entre el que es troben 9 imatges extretes de material provinent del fons de la Biblioteca de Reseva. Així mateix el muntatge fotogràfic de la portada està fet a partir del document Ara ojats totom generalment queus notifican y fan a saber de part del … Señor don Pedro Manrique custodiat per aquesta mateixa biblioteca.

El llibre, que podeu consultar a la Biblioteca de Reserva, es presentarà el proper dilluns 20 de febrer a les 19:00 a La Seca (Flassaders, 40. Barcelona)

Aquesta entrada s'ha publicat en Impresos, Novetats de fons modern, Publicacions dels nostres usuaris i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.