Exposició de miniatures flamenques a la Bibliothèque Nationale de France

Entre el 6 de març i el 10 de juny es podrà visitar a la Bibliothèque Nationale de France una exposició de miniatures flamenques. Aquesta mateixa exposició ja es va presentar a la Bibliothèque Royale de Brusel·les la passada tardor.

Paral·lelament s’ha dut a terme una exposició virtual que permet gaudir de les joies presentades en aquesta exposició així com d’informació addicional. L’exposició virtual està dividida en quatre apartats: una introducció històrica, el llibre a la cort de Borgonya, el desenvolupament de la literatura profana i l’art dels pintors.

La interfície inclou àlbums amb imatges de les principals obres presentades així com llibres interactius que permeten obtenir un elevat nivell de detall de les imatges i dossiers explicatius de cada un dels apartats en que està dividida l’exposició.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Exposicions virtuals i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.