Consulta dels darrers llibres catalogats per la Biblioteca de Reserva

Com ja hem anat informant en notícies anteriors, a la Biblioteca de Reserva estem duent a terme la catalogació del fons dels segles XVIII i XIX que no disposa de cap fitxa manual i així com la catalogació retrosprectiva d’obres fins ara només consultables en fitxes manuals o en inventaris.

Hem cregut que seria d’utlitat pels nostres usuaris poder consultar els registres que es van incorporant al catàleg. Ens referim a noves edicions catalogades, però no a exemplars incorporats en registres ja existents. Per això hem creat una eina que permeti fer aquesta cerca.

Així doncs, podeu consultar quins llibres del fons de la Biblioteca de Reserva s’han catalogat en el darrer mes de diverses maneres: hi podeu accedir des de la pestanya “llibres del fons de reserva catalogats en el darrer mes” que hi ha a la barra dreta del bloc així com a la pàgina principal de la Biblioteca de Reserva, i també us podeu subscriure a aquestes novetats via RSS.

Esperem que aquesta eina us sigui d’utilitat.

Aquesta entrada s'ha publicat en Impresos, Incunables, Manuscrits i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.