La Biblioteca de Reserva digitalitza els índexs de “l’Inventario general de manuscritos de la Biblioteca Universitaria de Barcelona”

La Biblioteca de Reserva ha dut a terme la digitalització dels índexs d’autors i matèries dels manuscrits de la seva col.lecció,ara consultables a través del Dipòsit Digital de la Universitat de Barcelona en format PDF. Gràcies a l’aplicació de l’OCR (reconeixement òptic de caràcters) es poden realitzar cerques dins els documents digitalitzats per qualsevol paraula del text.

Es tracta dels índexs de l’Inventario general de manuscritos de la Biblioteca Universitaria de Barcelona de Francesc Xavier Miquel Rosell, que també podeu consultar en la seva versió digital, tal i com us vam anunciar en aquest mateix bloc.

Els índexs dels primers tres volums de l’inventari, que corresponen als manuscrits 1 al 1500, s’han concentrat en dos fitxers [volums I-III]. Els del quart volum, per  als manuscrits 1501 a 2030, es pot consultar a [volum IV].

Aquesta entrada s'ha publicat en Manuscrits i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a La Biblioteca de Reserva digitalitza els índexs de “l’Inventario general de manuscritos de la Biblioteca Universitaria de Barcelona”

  1. Maria Toldrà ha dit:

    Una eina de treball magnífica, tant la digitalització de l’inventari com dels índexs. Gràcies.

  2. blocdereserva ha dit:

    Maria, gràcies a tu per fer ús dels nous recursos

  3. Retroenllaç: Noves millores a l’Inventari de manuscrits del Dipòsit Digital | Blog de Reserva

Els comentaris estan tancats.