Nova identificació d’antic posseïdor segons enquadernació al CRAI Biblioteca de Reserva

El CRAI Biblioteca de Reserva ha incorporat a la seva base de dades d’antics posseïdors una nova identificació d’antic posseïdor segons l’enquadernació.

Es tracta de la Casa de la missió de l”ordre de paüls, que utilitzava en molts casos un llom en l’enquadernació dels seus llibres molt característic. Així, ademés d’afegir un nou tipus de marca d’antic posseïdor a la base de dades que es porta a terme a la Biblioteca de Reserva, podem assignar aquesta procedència a tots els llibres que inclouen aquesta representació en el seu llom. És una decoració fitomorfa a la part inferior del títol i un trévol de 4 fulles a la part superior.

Aquesta entrada s'ha publicat en Antics posseïdors i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.