Curs d’estiu sobre anàlisis, identificació i descripció de llibre antic a la Universidad Complutense de Madrid

La Universidad Complutense de Madrid ha organitzat el curs d’estiu “El libro antiguo: análisis, identificación y descripción”  dirigit per Antonio Carpallo Bautista que tindrà lloc del 9 al 27 de juliol.

El curs està destinat a professionals en l’àmbit de la biblioteconomia i documentació així com a arxivers, llibreters, subhastadors, professors i estudiants dels diferents àmbits que tenen referència amb el llibre antic: biblioteconomia i documentació, filologia, història, etc.

El programa del curs inclou activitats pràctiques com tècniques d’enquadernació de llibre antic, restauració de documents, enquadernacions artístiques i visites a diferents biblioteques històriques i impremtes artesanals.

Aquesta entrada s'ha publicat en Conferències, cursos i jornades i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.