Màster de Biblioteques i Col·leccions Patrimonials a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona

El curs 2012-2013 s’iniciarà el Màster de Biblioteques i Col·leccions Patrimonials a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

Aquest màster semipresencial de 60 crèdits està adreçat a la formació professional i a la capacitació en gestió i tractament dels béns patrimonials bibliogràfics i documentals. El màster té un caràcter biennal, compta amb pràctiques obligatòries que faciliten la inserció al mercat de treball i un treball final de màster orientat al patrimoni.

El màster s’orienta a la gestió, el tractament, la difusió i la promoció del patrimoni, amb la finalitat de formar professionals que dominin els processos i les tècniques de creació, anàlisi, gestió i avaluació d’informació.

El programa del màster està obert a graduats de diferents titulacions i es basa en la interdisciplinarietat. La formació està fonamentada en una visió àmplia del patrimoni cultural, el que permet que professionals i graduats de disciplines diferents puguin interessar-se en aquests estudis.

Aquesta entrada s'ha publicat en Conferències, cursos i jornades i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.