Guia temàtica de la BNE sobre dones impressores a Espanya

La Biblioteca Nacional de Espanya ha publicat a la seva pàgina web una guia temàtica sobre dones impressores a Espanya entre els segles XVI i XIX

Aquest treball recopilatori té com a objectiu posar èmfasi al paper que van tenir les dones impressores a Espanya dins del món del llibre i de la impremta. La majoria d’aquestes dones eren vídues i dones d’impressors, que van heretar un negoci familiar al qual van haver de donar continuïtat.

La guia temàtica està dividida en segles i dins de cada segle es pot consultar un text introductori, una selecció d’impressores classificades per la localitat on van tenir el seu negoci i una bibliografia específica. Així mateix, la guia temàtica ofereix la opció de descàrrega en pdf.

Aquesta entrada s'ha publicat en Impresos i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.