Segones Jornades d’història de la cartografia de Barcelona a l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona

Els propers 17 i 18 d’octubre tindran lloc a l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona les Segones Jornades d’història de la cartografia de Barcelona.

Tal com indica el programa de les jornades “L’experiència de les Primeres Jornades sobre història de la cartografia de Barcelona, celebrades el maig de 2010 i organitzades conjuntament per l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona i l’Institut Cartogràfic de Catalunya, ha animat les dues institucions a continuar aprofundint en el coneixement del cabal de la cartografia barcelonina i traient a la llum altres peces d’aquesta tradició encara poc estudiada. Els debats mantinguts aleshores són també la font de l’interès especial per abordar amb més deteniment els reptes plantejats per la innovació tecnològica accelerada en els darrers anys en termes de producció, preservació i, ús dels mapes: ara, en funció de les exigències quotidianes, i en el futur, com a fonts històriques.”

Aquesta entrada s'ha publicat en Conferències, cursos i jornades i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.