El CRAI Biblioteca de Reserva incorpora la col·lecció de gravats en làmines soltes a la Memòria Digital de Catalunya

La col·lecció de gravats en làmines soltes del CRAI Biblioteca de Reserva és consultable a través de la Memòria Digital de Catalunya. Actualment són consultables més de 1350 gravats, xifra que s’anirà ampliant progressivament.

Aquesta col·lecció, custodiada a la Biblioteca de Reserva consta de més de 8.000 làmines soltes que abracen tota la història del gravat des del segle XVI al XIX. 5.392 gravats són duplicats de la Biblioteca Nacional de Madrid que es donaren a la Biblioteca de la Universitat de Barcelona el 1887. La resta provenen dels convents desamortitzats.

Els gravats inclosos a la Memòria Digital de Catalunya són els que ja estan catalogats en el catàleg en línia de la UB. Així doncs, es presenta la imatge dels gravat amb un zoom, una fitxa descriptiva i l’enllaç permanent a la fitxa del gravat del catàleg de la UB.

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades i repositoris, Gravats i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.