Exposició al CRAI Biblioteca de Reserva en motiu del seminari internacional “Imatge, devoció i identitat”

El CRAI Biblioteca de Reserva  presenta la mostra de llibres “Imatge, devoció i identitat” que acompanya el Seminari Internacional del mateix títol organitzat pel Grup de recerca Art i Religió a Catalunya del Departament d’Història de l’Art de la UB.

La mostra es farà a les vitrines de l’interior de la Biblioteca de Lletres des del 19 de novembre fins al 5 de desembre i a la pàgina web del CRAI Biblioteca de Reserva es pot visitar la mostra virtual amb més obres.

L’exposició suggereix una nova mirada, a través dels conceptes de devoció i identitat, sobre alguns testimonis gràfics i bibliogràfics custodiats al Fons de Reserva. Aquest acostament vol fer palès la influència de les reformes religioses d’època moderna en les arts visuals.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Exposicions virtuals i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s