El CRAI Biblioteca de Reserva al programa “Odissees” de TV3

Pous de Glaç

Una part del programa Odissees : un viatge a través del patrimoni històric de Catalunya dedicat als pous de glaç, que es va emetre pel Canal 33 el passat 4 de gener, va estar enregistrat al CRAI Biblioteca de Reserva.

Des de la sala de manuscrits, el periodista Enric Calpena, especialitzat en divulgar la història en els mitjans de comunicació, explica les teories mèdiques i de funcionament dels pous de glaç que es troben reflectits en el llibre Alivio de los sedientos : en el qval se trata la necessidad que tenemos de beuer frio y refrescado con nieue y las condiciones que para esto son menester y quales cuerpos lo pueden libremente suportar / compvesto por Francisco Micon … del qual el CRAI Biblioteca de Reserva en custodia dos exemplars, un de la impressió de Diego Galvan de l’any 1576 i l’altre de la de Mateu Barceló de l’any 1792 .

Aquesta entrada s'ha publicat en Impresos i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El CRAI Biblioteca de Reserva al programa “Odissees” de TV3

  1. MUXELLA PRAT, IMMACULADA CONCEPCIO ha dit:

    Sou molt meditiques!!! Ja us mirar!!

    Imma

    El 14 de gener de 2013 16.14, Bloc de Reserva

Els comentaris estan tancats.