Exposició dels gravats de Dürer a la Biblioteca Nacional d’España

DurerEntre el 7 de febrer i el 5 de maig es podrà visitar a la Biblioteca Nacional de España l’exposició “Durero grabador. Del Gótico al Renacimiento”.

En l’exposició es poden veure principalment obres de Dürer, tot i que hi ha un apartat amb altres gravadors de la seva època com Hans Golbein, Lucas Cranach, Hans Baldung Grien, Albretch Altdorfer, els germans Baham, Georg Pencz, Heinrich Aldegrever o Hans Burgkmair. La mostra consta d’un total de 116 gravats solts i sis llibres, procedents d’aquesta biblioteca.

Paral·lelament, a la pàgina web de la Biblioteca Nacional de España, es pot consultar un enllaç al fons de gravats digitalitzats de Dürer de la Biblioteca Digital Hispánica així com informació sobre l’exposició i una entrevista a la seva comissaria, Concha Huidobro.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Gravats i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.