Presentació del llibre de Care Santos “L’aire que respires” al CRAI Biblioteca de Reserva

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

L’autora mataronina Care Santos visita el CRAI Biblioteca de Reserva de la UB amb motiu de la presentació de la seva última novel·la “L’aire que respires”, en la versió catalana i castellana.

El rerefons de la narració són els llibres, que durant el període que abasta la novel·la, el segle XIX, van ser testimonis de les grans convulsions polítiques del país. El CRAI Biblioteca de Reserva és l’hereu dels llibres de les biblioteques conventuals de la ciutat de Barcelona arran de la desamortització de 1835. És per aquesta raó que Santos ha mostrat un gran interès per la nostra biblioteca des de l’inici de l’escriptura de l’obra.

Tal com diu l’autora a l’entrada del seu bloc, els llibres són els veritables protagonistes de la novel·la.

La mateixa autora Care Santos acompanyada de diversos representants de l’editorial Planeta, periodistes del diari ABC, El Mundo, l’agència EFE i TV3 van realitzar una visita per diferents espais on es guarden els documents antics sota la guia de la responsable del CRAI Biblioteca de Reserva, Neus Verger.

Aquesta entrada s'ha publicat en Novetats de fons modern, Publicacions dels nostres usuaris i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.