El CERL ofereix un nou recurs sobre el nombre d’incunables publicats i els conservats en l’actualitat

cerlRecentment s’ha publicat el recurs “A census of print runs for fifteen-century books” dins el portal del Consortium of European Research Libraries (CERL). En concret, aquest recurs es pot consultar a l’apartat de Bibliographical data de la pàgina de recursos per a la història del llibre del seu portal.

L’objectiu d’aquest nou recurs és mesurar l’impacte que va tenir la revolució de la impremta al segle XV a Europa, concretament pel que fa al nombre de còpies.

El projecte està liderat per Eric White de la Bridwell Library que vol donar resposta a la pregunta de quants incunables es van publicar i quants es conserven en l’actualitat. Es pot consultar un llistat de 255 edicions en les quals consta la transcripció de la documentació contemporània.

Aquesta entrada s'ha publicat en Incunables i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.