Col·laboració del CRAI Biblioteca de Reserva a la Jornada d’estudi sobre filologia, patrimoni bibliogràfic i ciència (el palimpsest revelat)

JornadaEl proper dimecres 8 de maig tindrà lloc la jornada d’estudi sobre filologia, patrimoni bibliogràfic i ciència (el palimpsest revelat) organitzada entre els Màsters de Cultures Medievals i el de Biblioteques i col·leccions patrimonials i que compta amb el suport de la Facultat de Filologia i del CRAI. Aquesta jornada debatrà les possibilitats que la fotografia i la tecnologia virtual té per a l’estudi dels manuscrits antics.

La part pràctica es durà a terme amb alguns manuscrits del CRAI Biblioteca de Reserva, que també figurarà a la sessió inaugural, amb la participació de la responsable de la Biblioteca de Reserva, Neus Verger, i a la taula rodona on hi participarà el cap del taller de restauració del CRAI, Domènec Palau.

Aquesta jornada està reconeguda per l’ICE com a curs de formació del professorat i està oberta no només als estudiants dels màsters i al professorat, sinó també als estudiants interessats en els estudis sobre el patrimoni bibliogràfic, el món medieval i a aquells que treballen amb tècniques de la imatge (Belles Arts, etc.). Les sessions es faran a l’aula 111 de l’edifici històric de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona.

Aquesta entrada s'ha publicat en Conferències, cursos i jornades i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Col·laboració del CRAI Biblioteca de Reserva a la Jornada d’estudi sobre filologia, patrimoni bibliogràfic i ciència (el palimpsest revelat)

Els comentaris estan tancats.