Classes pràctiques amb documentació del CRAI Biblioteca de Reserva

sala-ms-webEl CRAI Biblioteca de Reserva ofereix als professors de l’àmbit universitari la possibilitat de realitzar classes pràctiques amb material del fons antic. Disposem de la sala de manuscrits habilitada especialment per aquesta activitat.

Per poder fer ús d’aquest servei, els professors han d’omplir i enviar aquest formulari. La tria dels documents la faran els professors i si és necessari rebran l’ajut del personal de Reserva. Al principi de la classe, el personal de la Biblioteca de Reserva farà una petita explicació del seu fons i funcionament.

Durant el 2013, fins el mes de setembre, s’han portat a terme 30 classes pràctiques d’alumnes provinents de diverses facultats de la Universitat de Barcelona. La major part han estat de les facultats de Filologia, però també s’han fet sessions per estudiants d’Història, Biologia, Biblioteconomia i Belles Arts.

Aquesta entrada s'ha publicat en Suport a la docència i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Classes pràctiques amb documentació del CRAI Biblioteca de Reserva

  1. Retroenllaç: Frases sobre Bibliofília 545 | Biblioaprenent

Els comentaris estan tancats.