Un article sobre les xarxes socials del CRAI Biblioteca de Reserva

Butlletí FH 22
S’ha publicat un article sobre les xarxes socials al CRAI Biblioteca de Reserva a la revista Fent Història de l’Associació Catalana d’Estudis Històrics. Es tracta del bulletí número 22 que correspon al primer semestre de 2013 i conté un monogràfic sobre arxius i biblioteques.
L’article repassa els estímuls rebuts pel CRAI de la UB i les motivacions per crear el Blog de Reserva dins de les particularitats del CRAI Biblioteca de Reserva. Es detallen els passos de la creació del blog l’any 2010, com es va fer la difusió d’aquest i també algunes claus sobre el seu funcionament.
Per últim, hi ha un apartat sobre la creació, aquest any, del perfil de Facebook del CRAI Biblioteca de Reserva, les característiques d’aquesta xarxa i els canvis que ha generat en el contingut del Blog.
Aquesta entrada s'ha publicat en Conferències, cursos i jornades i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Un article sobre les xarxes socials del CRAI Biblioteca de Reserva

  1. Retroenllaç: Les xarxes socials al CRAI Biblioteca de Reserva al DDUB | Blog de Reserva

Els comentaris estan tancats.