Les Enciclopèdies del segle XVIII i l’esperit de la Il·lustració

enciclopediesEn motiu de les “Jornades Diderot : de la Enciclopèdia a la wikipedia” organitzades per la Universitat de València juntament amb l’Institut Francés de València, es presenta l’exposició “Les Enciclopèdies del segle XVIII i l’esperit de la Il·lustració” amb l’aportació de dos volums del fons del CRAI Biblioteca de Reserva. Es tracta del primer volum de l’Encyclopédie ou dictionnaire raisoné i el primer volum de planxes de l’edició de Ginebra, Pellet, 1777-1779 en format 4º.

011
La mostra tindrà lloc al centre Cultural la Nau de la Universitat de València entre el 13 de novembre i el 12 de gener de 2014.
Podeu veure el tríptic de l’exposició clicant aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Impresos i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.