El CRAI Biblioteca de Reserva participa en l’exposició “El món del 1714”

mon 1714L’exposició “El món del 1714“, organitzada pel Museu d’Història de Barcelona (MUHBA), presenta un retrat del món a principis del segle XVIII per tal de poder entendre millor el marc sociopolític en el moment de la Guerra de Successió.
Dos llibres de la col·lecció del CRAI Biblioteca de Reserva han estat prestats per presentar-los en aquesta mostra que s’obrirà al públic el 19 el desembre i es clausurarà el diumenge 28 de setembre de 2014.
El primer es tracta d’un llibre d’Isaac Newton: Philosophiae naturalis principia mathematica. (Cantabrigiae : [s.n.], 1713. 07 M-11330). El segon és un manuscrit, una miscel·lània científica catalana del segle XVIII. (Ms 95.) Les imatges d’aquest manuscrit són les que s’han utilitzat per il·lustrar l’agenda 2014 de la Universitat de Barcelona.
Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Impresos, Manuscrits i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.