El CRAI Biblioteca de Reserva participa a l’exposició “Una mirada al 1700”

museu mares

El CRAI Biblioteca de Reserva participa a l’exposició  “Una mirada al 1700” organitzada pel Museu Frederic Marés.

La mostra vol oferir una galeria d’imatges sobre la Catalunya de començament del segle XVIII, concretament a la fi de la Guerra de Successió, a partir de la col·lecció de gravats del museu i de la col·lecció Gelonch-Viladegut. L’exposició mostra com des del col·leccionisme també es pot aportar una visió del context sociocultural del país al voltant del 1714.

La participació del CRAI Biblioteca de Reserva consta d’una imatge del dors d’una medalla de Lluís XIV.  La cara de la medalla mostra l’efígie del rei i el dors es presenta a partir de la reproducció de la imatge que es troba en un llibre de la nostra col·lecció:

Medailles sur les principaux evenements du regne de Louis le Grand : avec des explications historiques / par l’Académie Royale des Médailles & des InscriptionsA Paris : de l’Imprimerie Royale , aux dépens d’Anisson …,  1702.

Signatura: 07 XVIII-9586.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Impresos i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.