Una nova pestanya al Blog de Reserva

pestanya nova

 

Al Blog de Reserva publiquem de tant en tant notícies sobre les obres del CRAI Biblioteca de Reserva que surten en exposicions externes. Ho continuarem anunciant aquí, però a més a més, a partir d’avui, el Blog disposa d’una nova pestanya que reuneix la informació sobre aquestes exposicions. Fins ara aquestes dades es trobaven a l’ apartat del web anomenat “Peces de Reserva en exposicions externes”, i ara, a partir del nou web del CRAI, hem decidit posar-ho al blog per tal de donar-li més visibilitat.

Aquesta pestanya conté una llista amb tots els llibres que han viatjat fora de la biblioteca.  El primer apartat recull les exposicions que s’estan duent a terme actualment i el segon les que ja han finalitzat. El recull es porta a terme des de l’any 2007. Els apartats s’estructuren cronològicament amb els títols de les exposicions o mostres que han acollit els nostres exemplars , i des d’aquest títol s’enllaça a la pàgina web corresponent.  A continuació les dates i el lloc de l’exposició;  finalment la cita amb l’enllaç al catàleg de les peces exposades.

Aquets pestanya s’anirà actualitzant a mesura que les obres tornin o s’inaugurin noves exposicions.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Exposicions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s