Exposició “Pius Font i Quer : un nou paradigma de la botànica catalana”

fontiquer

En commemoració del cinquantè aniversari de la mort del reconegut botànic català Pius Font i Quer (1888-1964), la Universitat de Barcelona presenta una exposició entre les nombroses activitats programades per aquest esdeveniment.

El doctor Font i Quer dominà el panorama de la botànica catalana —i dels països de la Mediterrània occidental— durant les primeres dècades del segle xx (1916-1939). Després, desposseït per sempre de tots els seus càrrecs i empresonat quatre anys pel règim franquista, continuà fent alguns treballs, tot i que menys intensament.

La seva activitat científica, docent i organitzadora deixà una fonda empremta i un llegat científic i material que ha arribat fins als nostres dies.

L’exposició tindrà lloc al vestíbul principal de l’edifici històric entre els dies 15 d’octubre i 5 de novembre d’aquest any.

El llibre que el CRAI Biblioteca de Reserva ofereix per a la mostra és el següent:

Dioscòrides Pedani. Pedacio Dioscorides Anazarbeo Acerca de la materia medicinal y de los venenos mortiferos / traduzido de llengua griega en la vulgar castellana & illustrado con claras y substanciales annotationes y con las figures de innumeras plantas exquisitas y raras por el doctor Angres de Laguna …. En Salamanca : por Mathias Gast, 1570.

GW-6

GW-6

Aquesta entrada s'ha publicat en Conferències, cursos i jornades, Impresos i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.