Nova col·lecció temàtica del fons de Reserva: Relacions de successos

Portada de Relació de successosPresentem una nova col·lecció temàtica, la de Relacions de successos. Arran de la participació en el projecte portat a terme pel Grupo de Investigación sobre Relaciones de Sucesos (S.XVI-XVIII), liderat per la Universidade da Coruña, que té com a objectiu principal el Catálogo y Biblioteca Digital de Relaciones de Sucesos (siglos XVI-XVIII), es marquen en el catàleg UB tots els registres bibliogràfics que descriuen obres d’aquest gènere. El CRAI Biblioteca de Reserva disposa d’un bon nombre d’aquest tipus de document: de moment comptem amb 942 edicions i més de 2500 exemplars, dels quals 627 presenten l’enllaç al document digitalitzat dins el registre bibliogràfic del catàleg en línia. La tasca de la introducció de nous registres es porta a terme en la mesura que apareixen noves edicions i exemplars al llarg de la catalogació corrent.

La presentació de la col·lecció, a part de la descripció de la naturalesa de les relacions de successos i l’explicació de la participació en el Catálogo y Biblioteca Digital de Relaciones de Sucesos (siglos XVI-XVIII), porta els enllaços per a la seva consulta, tant en aquest recurs com en el catàleg UB. També s’inclou una bibliografia específica d’aquest tipus de documents dins la pestanya de “Més informació”.

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades i repositoris, Impresos i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.