Tancat per vacances fins el 6 de gener

IMAG1117

A partir del 20 de desembre fins el dia 6 de gener el CRAI Biblioteca de Reserva tancarà pel període de festes. Tornem el dia 7 de gener de 2015 amb el nostre horari habitual (de dilluns a divendres de 8.30 a 20.30) i tornaran a ser disponibles tots els serveis presencials que oferim.

Mentrestant, us proposem visitar el nostre blog i  les exposicions virtuals, que aquest any hem traslladat a un nou format.

Ara que finalitza el 2014, el del tricentenari, volem destacar l’exposició sobre 1714, duta a terme a partir de la recopilació de  tota la documentació que custodia el CRAI Biblioteca de Reserva relacionada amb la Guerra de Successió.

Ms 95

Una altra exposició que s’ha celebrat aquest any és l’estudi sobre les enquadernacions de 6 incunables. Si no vau ser a temps de visitar-la presencialment la podeu fullejar virtualment.

Durant el 2015 continuarà en marxa el projecte “Apadrina un document“. Podeu fer una ullada a les fitxes dels documents que es presenten per a restaurar.

Recordeu que disposem també un perfil a Facebook, on recopilem notícies relacionades amb el món del llibre antic. Podeu seguir-nos sense estar connectats a Facebook, tot i que ens fa molta il·lusió rebre els vostres “M’agrada”!

Bones festes.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions virtuals i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.