Una exposició pel 5è centenari del naixement de Santa Teresa de Jesús

cartell de l'exposició

Dels molts actes organitzats pel 5è centenari del naixement de Santa Teresa de Jesús, el CRAI Biblioteca de Reserva participa en l’exposició organitzada per les Edades del  Hombre “Teresa de Jesús, maestra de oración“. La mostra, que va començar el 23 de març, es clausurarà el mes de novembre d’aquest any 2015 i entre les obres que exposa, 3 pertanyen al fons del CRAI Biblioteca de Reserva. Són les següents:

Iacopo, da Varazze, ca. 1226-1298. Flos santorum : nouame[n]t fet e corregit : e afegit moltes altres vides de sancts e sanctes. Ab la passio de nostre mestre redemptor Jesus. Barcelona : per Carles Amoros …, 1524 26 febrer.
07 B-58/2/12

Juan de Jesús María, 1564-1615. Compendium vitae B.V. Teresiae a Iesu fundatricis fratrum discalceator. et monalium Bmae. Virg. M. de Monte Carmelo / per R.P. Fr. Ioannem á Iesu Maria carmelitam discalceatum Calaguritanum … Rom[ae] : apud Stephanu[m] Paulinum, 1609 (Romae : apud Stephanum Paulinum, 1609).
07 C-193/6/18

Nebrija, Antonio de, 1444-1522. A la mui alta [et] assi esclarecida princesa doña Isabel … Comiença la gramatica que nueva mente hizo el maestro Antonio de Lebrixa sobre la lengua castellana. Empresso en … Salamanca : [Impressor de la Gramática de Nebrija], 1492 a xviij de agosto.
07 Inc 534

A Barcelona se celebrarà els 500 anys de Santa Teresa amb una exposició sobre la seva biblioteca, unes jornades a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona, i un recital el mateix dia de l’aniversari, el 28 de març.

Aquesta entrada ha esta publicada en Exposicions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.