El CRAI Biblioteca de Reserva participa a l’exposició “Escriptures. Símbols, paraules, poders”

escriptures

Avui s’inaugura l’exposició “Escriptures. Símbols, paraules, poders“,organitzada pel Museu de Cultures del Món. Es tracta de la primera exposició temporal d’aquest nou museu localitzat al número 12 del carrer Montcada de Barcelona, que en la seva col·lecció permanent recull obres provinents del Museu Etnològic i de la cessió d’obres de la Col·lecció Folch.

La mostra durarà fins al 31 de gener de 2016 i es pot visitar juntament amb l’entrada general o per separat. A més de les obres de la col·lecció del museu, l’exposició compta amb la participació de moltes d’altres institucions que han prestat per aquest període algunes peces. El CRAI Biblioteca de Reserva hi participa amb el manuscrit 1797, que es tracta d’una miscel·lània àrab que recull fragments de les Mil i una Nits.

Ms 1797

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Manuscrits i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El CRAI Biblioteca de Reserva participa a l’exposició “Escriptures. Símbols, paraules, poders”

Els comentaris estan tancats.